MENÜ


HAJDÚ-BIHARI   ÉPÍTŐIPARI   SZOLGÁLTATÓ

Árak (nettó ! )
Mázolás árak Munkadíj (Ft/m2) Anyag ár (Ft/m2)
Fa mázolás kompletten 200 550
Fa lazúrozás 1 rétegben
650 220
Fém mázolás kompletten (radiátor, rács stb.)
1250 440
Csőmázolás (Ft/m)
250 50

A megadott árak az áfá-t nem tartalmazzák !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mázolás:

A mázolás többféle felületre készülhet. Leggyakrabban a fa (ajtó, ablak), fém (radiátor, kerítések, teraszkorlátok) és bizonyos falfelületek felületvédő, díszítő jellegű bevonata. A minőségi mázolás, alaposan és szakszerűen előkészített, kifogástalan száraz felületekre készíthetünk. Amennyiben az épületasztalos (ablakos) és lakatos nem végzett minőségi munkát az elkészült terméken, a mázolással már nem javíthatunk annyit rajta, hogy "tökéletes" legyen. Bizonyos esetekben, ha a régi festékrétegek már elviselhetetlenül vastagok, páncéljuk repedezett, és a felület nagyon ragyás, jobb, ha teljesen eltávolítjuk. A mázolás élettartalma nagyban a festék minőségétől, és az elvégzett munka szakszerűségétől függ. A jobb minőségű alapanyag és szakmunka, késlelteti a felújítást. A kifogástalan minőségben elkészített mázolás, karbantartó jellegű átmázolása általában 3-4 év múlva esedékes (minimális költségráfordítással) jellemzően D-i és NY-i fekvésű felületeken és az épületszerkezeteken (eresz, korlát).

 

Kültéri mázolás


Az épületeken kívül eső felületek (ajtó, ablak, korlát, ereszcsatorna) korrodálódhatnak a leginkább, mivel ezek vannak leginkább kitéve az időjárás viszontagságainak. A fémfelületek mázolása, annyiban különbözik a fa és a falfelületek mázolásától, hogy a fémfelületek pórusai kicsik és az anyag nem tud behatolni az anyag szerkezetébe és a nedvességet sem szívja magába. A kültéri mázolandó felületeket gondosan megtisztítjuk, korrózió mentesítjük, majd korrózió gátló alapozással látjuk el. A kültéri mázolás tartóssága, főleg az előkészítő munkálatok minőségétől függ. Tartósan vízbe merülő fémfelületek még gondosabb előkészítést, illetve gyakran speciális anyagokat igényelnek Befejező fázisként, díszítő jellegű fedőmázolással látjuk el. A mázolás készülhet matt, magas fényű és selyemfényű változatban.

 

Hírek

 • DEBRECENI SZOLGÁLTATÁSAINK

  Duguláselhárítás 08-20-ig

  .... panelházak, társasházak wc és szifon dugulások javítása.

   

  Zárszerviz 08-20-ig

  ... várja hívását ha zárszerelésre, zárjavításra van szüksége. Ha kizárta magát, nem működik rendben ajtajának-ablakának zárszerkezete keresse szolgálatunkat.

   

  Kádfelújítás, kádfestés

  Ha nem szeretné régi kifakult fürdőkádját kicserélni, keresse bátran szolgálatunkat.

  kadfelujitas.jpg

Asztali nézet